Like actie Facebook

Vanaf zondag avond 20:00 uur hebben wij een like-actie gehouden op onze facebook pagina. Onze doelstelling was 100 like’s te krijgen en daar kozen wij een gelukkige winnaar uit die dan een Kloin High tea’tje zou winnen voor 2 personen. Wij hadden gedacht dat daar wel enige dagen tot weken overheen zouden gaan voordat we dat mooie getal hadden bereikt….

 

 

Maar niets was minder waar, om nauwkeurig te zijn hadden we binnen 21 uur al de 100 like’s binnen en na 24 uur al de 133 like’s ! We zijn apen-trots dat iedereen dit zo geweldig heeft gedeeld ! ¬†Heel erg bedankt.

De gelukkige winnaar van deze actie is geworden

Ans Bakker van Wessum !

Gefeliciteerd ! U kunt contact met ons opnemen over het hoe en wat van de prijs.

Houdt deze website en onze Facebook pagina in de gaten voor nog meer acties die gaan komen !

Laat een bericht achter