Seizoen 2013

Lieve gasten,
Het is 28 maart als ik dit stukje schrijf en de zon schijnt heerlijk achter het glas.
Maar zodra je buiten komt is het zo koud,en we willen allemaal zo graag lekker op een terrasje zitten en genieten van de zon!
Hopelijk gaat het weer nu toch echt snel omslaan.
Het is bijna pasen en we hebben hard gewerkt om alles weer in orde te krijgen, maar we denken toch dat het te koud zal zijn om al open te gaan!
Mocht het  boven de 10 graden worden met de paasdagen dan kunnen we altijd nog besluiten om het hek open te zetten.
U kunt altijd even bellen als u het zeker wil weten.0629494703

Theetuin de libel heeft weer wat veranderingen ondergaan,zo is de grote heg bij de entree weg gehaald en hebben we daar voor in de plaats een grote schutting neer gezet.
Deze heg was oud en had veel onderhoud nodig ook de andere heggen op het erf zullen vervangen moeten worden met der tijd.
Het voordeel is natuurlijk dat je ze niet meer hoeft te snoeien wat toch 2x per jaar moest gebeuren.
Als je aan de straat woond is het niet zoveel werk om je snoei afval weg te brengen maar wij moeten er eerst nog 80 meter mee slepen voor we aan de weg zijn.(28 grote zakken met snoei afval)
Levend groen is altijd mooier maar dit is voor ons een stuk minder werk.

Onze oude geiten die al ongeveer 20 jaar op ons erf wonen hebben de winter weer overleefd,helaas onze lieve oude kat Max niet die hebben we moeten laten inslapen,we missen hem heel erg.
We hebben van de winter bezoek gehad van een vos, ook hij had honger helaas heeft hij 9 van onze kippen te pakken gehad en hebben we er nu nog 3 over.
Onze kippen lopen altijd los op het erf en gaan s,nachts zelf het hok in maar het deurtje stond gewoon open dus was het voor Reintje geen bezwaar om  ze te vangen.

Onze overgebleven kippen zitten al weer op eieren te broeden dus we hopen dat er straks weer kuikentje rond rennen in de tuin.

Onze speciale KRONINGSKOEK zal  vanaf half April op de kaart staan en als hij in de smaak valt zullen wij deze koek blijven bakken tot het einde van het seizoen.

Onze Andoiker scone warm geserveerd met verse slagroom en aardbeienjam is het begin van onze HIGH TEA ,de andere hapjes zijn zoet en hartig en maken we bijna allemaal zelf,u kunt daarnaast uit 30 verschillende  soorten thee kiezen.
U hoeft tot 4 personen niet te reserveren voor onze high tea ,mocht u met meer mensen willen komen dan graag even bellen
0629494703

Zoekt u rust,ruimte en groen kom dan gezellig eens langs in onze mooie tuin van woensdag t/m zondag  van 11;00 tot en met 17;00 (we hebben ook een grote overkapping waar u droog kunt zitten).
Mocht het heel slecht weer zijn dan kunt u altijd even bellen of we toch open zijn.

Een hele fijne zomer en misschien tot ziens!

Marjolein, Ton en Linda

Laat een bericht achter