We gaan weer genieten…. High tea at sea met de Schuttevaer vertrek vanuit Enkhuizen

Vaart u met ons mee? Op vrijdag 6 september 2013 gaat Theetuin de Libel weer uit varen , en niet zomaar met een schip maar met dit prachtige gerestaureerde erfgoed de Schuttevaer.

In samenwerking met de bemanning van de Schuttevaer zullen wij op vrijdag 6 september 2013 om 18.00 afvaren vanuit de haven van Enkhuizen (achter het VVV). Tijdens de vaart zullen wij u voorzien van een uitgebreide high tea. We zullen zo rond 22.00 weer de haven van Enkhuizen in varen. De kosten bedragen € 34,– per persoon.

Om samen met ons te mogen genieten van dit uitstapje kunt u telefonisch contact met ons opnemen om uw reservering door te geven. Wij zijn bereikbaar op 06 29494703. Uiteraard   kunt u uw reservering ook doorgeven tijdens uw bezoek aan de theetuin.

Laat een bericht achter