Het nieuwe seizoen 2016

De tuin is nog niet op zijn mooist zo in het begin van Maart/ April maar alle planten doen wel weer hun best om in Mei en Juni weer zeer voordelig tevoorschijn te gaan komen.
Hopelijk heeft u net als wij er weer zin in mijn dochter Linda staat alweer te trappelen om haar prachtige mooie nieuwe keuken te gaan gebruiken voor alle lekker taarten e.d.

Onze KLOINE HIGH TEA en GROTE HIGH TEA zijn al beroemd en in het prachtige boek OP DE THEE BIJ wat u ook bij ons kunt kopen voor 14,95 zijn er ook 2 bladzijde voor ons ingeruimd Emoji.

Inmiddels zijn wij niet meer de enige theetuin in West Friesland toen wij 7 jaar geleden begonnen was dit wel het geval zodat de keuze nu groot is voor de fietser of wandelaar.

Nieuw dit jaar zijn de BABYSHOWERS speciaal bedacht voor alle nieuwe moeders in WEST FRIESLAND en hun baby,s natuurlijk.
Dit fenomeen is over komen waaien uit Amerika waar ze de nieuwe moeder enkele weken voor de bevalling verrassen met kado,s en een gezellig bij elkaar zijn met wat lekkers en quizjes . Hier over meer onder de aanduiding BABYSHOWERS .

Natuurlijk hebben we weer nieuwe theesoorten en nieuwe serviezen want ik kan het niet laten om nieuwe kopjes en theepotten aan te schaffen.!

Ook hebben we al enkele jaren een geweldige samenwerking met HET HOEDEN MUSEUM van Wil Gorter en de TENTOONSTELLINGSRUIMTE DE MANTEL waar ieder jaar weer het prachtige werk van MARIUS VAN DOKKUM te bewonderen is.

Inmiddels is er een nieuw onderzoek gedaan naar HET GROEN van de natuur dat dit wel degelijk een zeer rustgevende werking heeft op het menselijk lichaam en dat het stresshormoon hier door flink word vermindert dus wat is er heerlijker om tot rust te komen in onze theetuin die 150 meter van de weg aflicht en waar u onder het genot van een lekker kopje thee/koffie en een heerlijk stukje taart en alle dagelijkse drukte kunt vergeten.

Graag tot ziens Marjolein Ton en Linda