Contact

Theetuin de Libel

Dijkweg 172

1619HK Andijk

06-29494703

 

Mocht u slecht ter been zijn laat het ons even weten. Wij beschikken over een rolstoel waar u gebruik van kunt maken tijdens u bezoek. Wij plaatsen deze dan graag vooraan de weg voor uw bezoek.

Wilt U alstublieft uw auto aan de dijk parkeren. De parkeerplaatsen naast het kerkje zijn van de bewoners en dus ook priveterrein.

Als u met de fiets komt deze dan graag meenemen naar de theetuin en parkeren in de theetuin. Mocht uw fiets moeten worden opgeladen laat het ons even weten. Uiteraard ligt er altijd een bandenplaksetje en fietspomp klaar. Je weet maar nooit.

 

Onze tuin is te vinden aan de Dijkweg 172 naast de oude gereformeerde kerk in Andijk. Naast de kerk loopt een pad (met aan de zijkant auto’s van de bewoners geparkeerd).

Vervolg het pad en loop langs de kerk, over het kleine bruggetje helemaal rechtdoor totdat u na 150 meter aan het  einde van het pad komt. Hier is de ingang van de theetuin.

Let u wel even  op of de vlag aan het begin van het pad uithangt, want dan zijn wij open.

Verder zijn honden toegestaan mits aangelijnd, dit aangezien er diverse dieren (o.a. eenden, ganzen, konijnen, kippen, katten en soms egels) los lopen op ons erf.

 

U kunt contact met ons opnemen via bovengenoemd telefoonnummer  of via onderstaand contactformulier waar u optioneel ook foto’s kunt meesturen.

Ook voorzien wij in het volgende:

Babyshower bij Theetuin De Libel

Theetuin de libel organiseert dit jaar voor het eerst een gezellige babyshower voor de aankomende moeders.

Lees verder...
Een close-up van 1 van de theesoorten
Thee aanbod
 Wij beschikken over een groot assortiment losse theeën maar ook vers uit de tuin, munt en citronella en waar nodig aangezoet met verse Andijker honing van Henk Stam. De theeën die u bij ons drinkt kunt u ook kopen voor thuis .
Lees verder...
flesjesschulp
Verse sapjes
Al 5 jaar verkopen wij verse sapjes van het merk SCHULP bij deze sapjes worden geen suikers en conserveringsmiddelen toegevoegd.
Lees verder...
Kaasplankje
Kaasplankje
Ook dit jaar staat ons bekende kaasplankje met kazen uit de buurt en van verder weg weer op het menu.
Lees verder...
Alternatief gebak
Wegens sucses van ons Speltappeltje, en ons alternatiefje breiden we dit jaar het assortiment uit.
Lees verder...
Kloin high teatje of een grote high tea?

Hier kunt u de samenstelleing zien van onze kloin high teatje of grote high tea bestaat uit het volgende:

Lees verder...