Kloin high teatje of een grote high tea?

Hier kunt u de samenstelleing zien van onze kloin high teatje of grote high tea bestaat uit het volgende:

Onze KLOINE HIGH TEA is inmiddels beroemd er is vorig jaar een prachtig boek uitgekomen over de leukste lekkerste en gezelligste high tea,s van Nederland genaamd OP DE THEE BIJ dit boek is bij ons verkrijgbaar voor 14,95. Zeer de moeite waard met heel veel adressen van leuke high tea plekken in Nederland en met trots kunnen we vertellen dat wij er ook in mochten staan.

Onze KLOINE HIGH TEA bestaat uit:: Een Andoiker scone met aardbeien jam en slagroom en een etagere met drie borden waarop allerlei lekkers te vinden is o.a zoete en hartige hapjes natuurlijk allemaal zelf gemaakt en net zoveel thee als u wilt !16,95p.p deze high tea alleen reserveren als u met meer als 4 personen komt en anders kunt u zo aanschuiven.

Onze GROTE HIGH TEA is het zelfde als hier boven maar dan vooraf een lichte groente boullion en als afsluiter sandwiches met zalmsalade en roomkaas met sla en tomaat 23,95p.p deze grote high tea wel even van te voren reserveren zodat ik de verse soep en de broodjes klaar kan maken.
Mocht het weer omslaan of slechter zijn dan voorspeld dan kunt u altijd in onze tuinkamer plaats nemen.